Kädentaitoretriitti 24.-28.4.2017

Vieläkö on vanhoja lomia pitämättä ja jotain kivaa pitäisi keksiä? Tule viikoksi Metsolaan täysihoitoon ja harrastamaan täysiaikaisesti ilma kiirettä ja ruokahuolia. Ota aikaa itsellesi.

Voit neuloa, virkata, maalata, askarrella, yhdet kangaspuut löytyy 80 cm mattoloimella, löytyy kiviä ja akryylimaaleja, meillä on myynnissä myös Kaupunkilangan sukka- ja puuvillalankoja. Laita väritoiveet ja määrät, jos haluat lankoja. Lähes kaikkeen tekemiseen löytyy avustusta, jos valitsemasi mallit ovat haasteellisia.

Ota projektiksi vaikka nyt niin suosittu mandalavirkkaus. Se vie mennessään ja Kaupunkilangan Rotvallilla saa kaunista jälkeä.

Mukaan pääsee 12 ensimmäistä ilmoittautujaa. Viisi päivää täysihoihoidossa maksaa 300 euroa 1800-luvun perinteikkäässä kartanossa yhden tai kahden hengen huoneessa.  Täysihoidon ruokailuun kuuluu aamiainen, lounas, päiväkahvi ja iltapala. Lisäyö ennen tai jälkeen on 20 euroa, suolahuone ja infrasauna edulliseen asukashintaan. Metsola sijaitsee n. 1 km Multian keskustasta ja kuitenkin järven rannalla maaseudun rauhassa.

Pihasta löytyy pysäköintitilaa ja järjestämme pyynnöstä kuljetuksen Multian Onnibussin pysäkiltä/pysäkille.

Ilmoittaudu heti tai viimeistään 19.4.2017 sähköpostilla toimisto@metsolanpihapiiri.fi tai yhteydenottolomakkeella . Tule yksin tai yhdessä ystävän kanssa. Tervetuloa!