NEULONTA RETRIITTI 23.-27.1.2017, AIHEENA SÄÄRYSTIMEN KUVIOT

23.-27.1.2017 viikko sisältää päivittäisen ohjatun kuvioiden suunnitteluhetken. Käymme läpi erilaisia peruskuvioita ja niksejä ja kukin suunnittelee ”täydelliset” säärystimet tai pitkät sukanvarret. Tarvitset mukaan muutamaa väriä n. 240 m/100 g vahvuista lankaa ja omat lempparipuikot 2,5 – 3,5 oman käsialan mukaan. Meiltä voi ostaa Kaupunkilangan Rotvallia muutamaa väriä ja tarvittaessa hankin/lainaan puikkoja.

Ohjelma sopii niin vasta-alkajille kuin konkareillekin. Viikon tarkoitus on hypätä hetkeksi pois oravanpyörästä. Voit tietenkin neuloa/virkata ihan mitä haluat, yksin huoneessasi, yläkerran yhteiskeittiössä, vähän viileähkössä tuvassa tai ruokasalin lämmössä. Kanttiinissakin voit istahtaa klo 15-17 välissä.

Aamiainen, lounas ja päiväkahvi on ajoitettu, kaikki muu aika on omassa harkinnassasi. Voit neuloa, ulkoilla, lukea, jutella… vain puhelimet, tabletit ja läppärit on äänettömällä. Tuvassa on TV, jos siitä ei halua itseään vieraannuttaa.

Keliolosuhteista riippuen täällä on hyvät hiihtomahdollisuudet ja kävelyreittejä ympäri kylää. Multian keskustan palvelut on satojen metrien etäisyydellä ja kuitenkin olemme keskellä maaseutua. Metsolassa on hemmotteluun suolahuone ja infrasauna, alennettuun asukashintaan ja sähkösaunakin lämpenee tarvittaessa.

Mukaan pääsee 12 ensimmäistä ilmoittautujaa. Viisi päivää täysihoihoidossa maksaa 300 euroa 1800-luvun perinteikkäässä kartanossa yhden tai kahden hengen huoneessa. Lisäyö ennen tai jälkeen on 20 euroa.

Joko kiinnostuit? Ilmoitaudu sähköpostilla toimisto@metsolanpihapiiri.fi tai yhteydenottolomakkeella joka ohjautuu samaan sähköpostiin, paikat varataan sinne tulleessa järjestyksessä. Ota oma kaveri mukaan, jos et halua vierasta kämppistä. Sähköpostilla saat vastaukset kysymyksiisi ja viikon ohjelman. Autamme tarvitaessa Onnibussin Multian pysäkiltä tai Keuruulta. Tervetuloa Kirsikan ohjaamaan kuvioiden ja neulomisen kiehtovaan maailmaan!