King of Beach

Viikkokisa pelataan joka tiistai kello 18.00 ja se maksaa 2 €/pelaaja. 2017 ensimmäinen kerta on 30.5. ja finaali on elokuussa myöhemmin ilmoitettavana aikana.

Säännöt:

Paikalla olevat pelaajat jaetaan 4 pelaajan lohkoihin.

Jokainen pelaaja pelaa yhden erän lohkon jokaisen pelaajan kanssa. Erä päättyy aina 21 pisteeseen, kahden pisteen eroa ei tarvita. Erän voittajat saavat piste-eron verran pluspisteitä, häviäjät saman verran miinuspisteitä. Kun kaikki kolme peliä on pelattu, lasketaan pisteet yhteen.

Lohkon voittaja saa pisteitä 1-lohkossa 20,1, kakkoslohkossa 19,2, kolmoslohkossa 18,3 jne. Lohkon kakkonen saa pisteitä yhden vähemmän kuin lohkon voittaja, kolmonen 2 vähemmän ja neljäs 3 pistettä vähemmän. Pisteisiin lisätään vielä bonukset, eli 0,05 * pelaajan eräpisteiden erotusten summa. Jos pelaaja sai erissä yhteensä +10, hän saa lisää 0,5 pistettä, jos taas -10, niin häneltä vähennetään 0,5 pistettä.

Pelaajat jaetaan lohkoihin aluksi edellisten kesän pisteiden perusteella tehdyn rankingin mukaan. Kolmansista kisoista lähtien rankingiin lasketaan pelaajan kahden edellisen kisan pisteet yhteen ja lohkoihin jako tehdään niiden perusteella, korkeimmat rankingpisteet pelaa 1-lohkon ensimmäisenä, toiseksi korkeimmat rankingpisteet 1-lohkon toisena ja näiin edelleen kunnes kaikki paikalla olijat on jaettu lohkoihin. Pelit pelataan AINA niin, että ensin pelaavat lohkon 1 ja 4 yhdessä, sitten lohkon 1 ja kolmonen ja lopuksi lohkon 1 ja 2. Riittää kun pelaaja muistaa monesko hän on lohkossa niin hän tietää kenen kanssa hänen pitää milloinkin pelata.

Jos pelaajia on sellainen määrä, että joku lohko jää vajaaksi, niin lohko pyritään täyttämään täytepelaajilla muista lohkoista.Täytepelaaja ei saa pisteitä täytelohkosta. Pyritään siihen, että jokaiselle paikallaolijalle saadaan lohko.

Viikkokisa on avoin naisille ja miehille, c-junioreista senioreihin.

Tervetuloa paikalliset, kesäasukkaat ja muuten vaan matkailevat.

Kesä päätetään viikkokisan finaaliin, johon kutsutaan kahdeksan parasta koko kesän rankingin perusteella.

Sateen sattuessa pelataan sateessa!

Kisan ylidiktaattori on Timo, toimisto@metsolanpihapiiri.fi