Virkattujen peittojen näyttely, helmikuu 2018.

Metsolan kanttiinissa on koko helmikuun 2018 ajan virkattujen peittojen näyttely. Esillä on Kalevalapeittoja, joita tehtiin Suomi 100v kunniaksi koko syksyn ajan ja muita lähinnä mandalapeittoja.

Näyttely on avoinna jokaisena päivänä klo 15-17 ja etukäteispyynnöstä muulloinkin. Samalla voit tutustua myynnissä oleviin lankoihin ja leivonnaisia on tarjolla kahvin kera.

28.2 Kalevalanpäivänä arvotaan myös mandalatyyny arvan lunastaneiden kesken. Tyyny on esillä kanttiinissa. Arvan hinta on kaksi euroa. Jos et luota arpaonneesi ja haluat tyynyn, tilaa se haluamasi värisenä Kirsikalta. Tilauksia otetaan vastaan myös facebookin viestillä tai sähköpostitse kotisivujen kautta.

Kanttiini on laajentunut myös puodiksi, josta voit ostaa tai tilata käsin tehtyjä neuleita ja vähän virkkauksiakin. Tämä on Kirsikan omaa toimintaa, joten maksut vain käteisellä. Käsityöt on tehty kissataloudessa, sillä Ropponen on edelleen kissa, vaikka koiraksi välillä itseään luuleekin.

Kaikki peitot eivät ehdi Multialle vielä torstaiksi 1.2, mutta näyttelyä täydennetään ajan kuluessa.

Kalevalan päivänä 28.2.2018 klo 17 arvotaan yksi Kalevalapeitto sen palojen tekemiseen osallistuneitten kesken ja mandalatyyny arpoja ostaneiden kesken.

Pyydäthän kahvituksen isommalle ryhmälle etukäteen!

Tervetuloa Metsolaan

toivottaa Kirsikka näyttelyn kokoajana